06 - 16 53 59 00 (even bellen mag)

Tuinonderhoud

Een goed onderhouden tuin is een verrijking voor uw woonomgeving.

De onderhoud van een tuin is minstens zo belangrijk als de aanleg er van. Wij nemen dit werk graag voor u uit handen. Voor renovatie en onderhoud kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen uw tuin nieuw leven in blazen. Tuinonderhoud van Hoveniersbedrijf Berends is nauwkeurig, vakkundig en betrouwbaar.

Wij komen bij u langs wanneer u dat uitkomt. Zo blijft uw tuin altijd een plek waar genieten nooit in het geding komt. Wij zien tuinonderhoud als meer dan alleen het snoeien van bomen of heggen en het maaien van een gazon. Wij besteden veel tijd en liefde om de conditie van uw tuin volledig naar wens te maken.

Bodemanalyse

Ziet uw tuin er treurig uit? Slaan uw planten niet aan? Laat ons een bodemanalyse doen en zorg zo dat uw planten beter aansluiten op de bodem. Met een bodemanalyse kunnen wij de bodem aanpassen door de zuurtegraad te veranderen, meer kalk toe te voegen of een bemestingsschema op te stellen.

Heeft uw tuin een eenmalige najaarsbeurt nodig? Of wilt u het periodiek laten onderhouden? Neem gerust contact met ons op. Uw wens is belangrijk voor ons werk. Wij streven naar uw tevredenheid. Graag gaan we met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw tuin.

Over ons

Hoveniersbedrijf Berends uit Haren. Voor het aanleggen van tuinen, sierbestrating en onderhoud van je tuin.

Contact

  • Hoveniersbedrijf Berends
  • 06 165 359 00
  • info@hoveniersbedrijf-berends.nl

Je kan ons altijd bellen!

Contact