06 - 16 53 59 00 (even bellen mag)

Berends

Over Hoveniersbedrijf Berends

Hoveniersbedrijf Berends legt tuinen aan die naadloos aansluiten op uw wensen. Van een tuinontwerp tot tuinaanleg en van onderhoud tot bestrating. Ook voor de specifieke klusjes staan wij altijd paraat. Voor het aanleggen van een vijver, het kappen van bomen of het plaatsen van schuurtjes of drainage bent u bij ons bij het juiste adres.

Persoonlijk contact

Marc Berends vindt persoonlijk contact over uw tuin erg belangrijk. Voordat wij met uw wensen aan de slag gaan komen wij eerst persoonlijk op bezoek. Pas dan kunnen wij u wensen nauwkeurig in kaart brengen en hiervoor een plan opstellen. Eerder niet..

Duurzaam

Ook Hoveniersbedrijf Berends draagt zijn steentje bij aan het behoud van de natuur. Zo wordt er gewerkt met duurzame en ecologische producten. In combinatie met ons professioneel vakmanschap resulteert dit tot hoge kwalitatieve tuinen.

Nazorg

Naast onze diverse diensten die wij aanbieden vinden wij de nazorg net zo belangrijk. Wij zijn blij wanneer uw tuin er weer prachtig bij ligt en u uiteraard tevreden bent. Na de oplevering van een project zullen we daarom altijd terugkomen om alles nog een keer door te nemen. Zijn er dan nog aanpassingen nodig? Dan garanderen wij dat we dit voor u gaan oplossen.

Interesse?

Wij schenken uw tuin de aandacht die het verdient. Heeft u interesse in onze diensten of wilt u ideeën met ons overleggen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Of bel direct naar Mark Berends op 06 16 53 59 00.

Contact

  • Hoveniersbedrijf Berends
  • 06 165 359 00
  • info@hoveniersbedrijf-berends.nl

Je kan ons altijd bellen!

Contact