06 - 16 53 59 00 (even bellen mag)

Diensten

Tuinverlichting

De belangrijkste sfeermaker

De belangrijkste sfeermaker

De verlichting van uw tuin is in de avonduren de belangrijkste sfeermaker. Met warm wit licht kunt u zorgen voor een rustgevende ambiance waar u heerlijk van kunt genieten.


Soorten tuinverlichting

Tuinverlichting komt in vele soorten en maten. Wilt u bijvoorbeeld sfeervolle lampen langs uw tuinpad? Of wilt u dat er spots zijn verwerkt in een op maat gemaakte tuinpad of tuinhuis? We helpen u graag met het kiezen van de juiste tuinverlichting en de plaatsing hiervan. Vanzelfsprekend moeten de tuinlampen bestendig zijn tegen vocht. Wij maken o.a. gebruik van het innovatief 12 volt verlichtingsconcept van Lightpro en In-lite.


Plaatsen van tuinverlichting

Waar de tuinverlichting geplaatst wordt is afhankelijk van uw wens. Dit bespreken we tijdens het ontwerpen van uw tuin of in een separaat advies,wanneer u enkel de verlichting wilt laten plaatsen.

De locatie van de lichten zijn bepalend. U wilt natuurlijk niet dat het ene deel van de tuin te veel aandacht wegtrekt van een ander gedeelte. Of bent u juist op zoek om een tuinrariteit in de spotlights te zetten? Samen vinden we een mooi balans om de juiste sfeer te creëren in de tuin waarnaar u op zoek bent.

Wilt u weten hoe we dat doen? Neem contact met ons op. Wij zorgen er voor dat de schijnwerpers op de juiste plek gericht staan.

Wilt u tuinen bekijken met onze geplaatste verlichting?

Ga naar onze projecten

Contact

  • Hoveniersbedrijf Berends
  • 06 165 359 00
  • info@hoveniersbedrijf-berends.nl

Je kan ons altijd bellen!

Contact