06 - 16 53 59 00 (even bellen mag)

Diensten

Hout en erfscheiding

Privacy

Privacy

Om lekker te kunnen genieten van een stukje privacy in uw tuin is een goede erfscheiding heel belangrijk. Heeft u al een schutting op het oog? Dan kunnen we deze uiteraard voor u plaatsen. Bent u nog op zoek naar een schutting? Dan kunnen we u hier in adviseren. Dit geld uiteraard ook voor uw overkappingen, pergola’s en tuinhuisjes.


Soorten erfscheiding

Soorten erfscheiding

Erfscheidingen zijn er in veel soorten te verkrijgen met elk hun eigen doel. Ben je op zoek om jouw tuin af te schermen tegen de buren? Dan is een traditionele schutting of schuttingplaten voldoende. Op basis van uw wens en tuin kunnen we samen de perfecte schutting voor u uitzoeken en plaatsen.

Het kan ook zo zijn dat u op zoek bent naar een scheiding om wind of geluid tegen te gaan. Daar zijn speciale schermen voor die we kunnen laten begroeien met mooie beplanting om zo een prachtige muur van groen te maken.


Vlonder

Vlonder

Een prima alternatief voor bestrating is het aanleggen van een vlonder. Dit voelt voor de voeten zachter aan ten opzichte van harde tegels en hebben in verhouding minder onderhoud nodig. Daarnaast kun je met de juiste houtsoort nét even een andere sfeer leggen in uw tuin. We helpen u graag verder! Neem contact met ons op.

Wil je meer projecten met hout bekijken?

Ga naar onze projecten

Contact

  • Hoveniersbedrijf Berends
  • 06 165 359 00
  • info@hoveniersbedrijf-berends.nl

Je kan ons altijd bellen!

Contact