06 - 16 53 59 00 (even bellen mag)

Diensten

Tuinonderhoud

Onderhouden

Onderhouden

Bent u op zoek naar een hovenier die uw tuinonderhoud uit handen neemt? Het hele jaar door is er veel te doen in uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van bomen en struiken, het maaien van het gazon, bemesting of het vervangen van uw beplanting wanneer dat nodig is?. Alleen met het juiste tuinonderhoud kan uw tuin een echte groene oase worden.

Tuinonderhoud in elk seizoen

Tuinonderhoud in elk seizoen

Elk seizoen kent haar eigen tuinwerkzaamheden. Zo moet er in de lente regelmatig de grasmaaier worden gebruikt om het gazon te verzorgen en moeten vervaagde bloemen vervangen worden. Natuurlijk staat de lente ook bekend om het verwijderen van het onkruid

Maar ook in andere seizoenen is onderhoud écht nodig. In de late herfst moet de tuin klaargestoomd zijn voor het koude winterseizoen. Zo moet er bijvoorbeeld een deel van de bomen en struiken gesnoeid worden en gevoelige bloeiers moeten weersbestendig ingepakt worden.

Ook moet er oog zijn voor de bodem en de voedingsstoffen hierin. Door het nemen van grondmonsters kan worden bepaald welke voedingstoffen noodzakelijke zijn om de tuin tot optimaal resultaat te laten komen.


Onderhoudsplan

Onderhoudsplan

Samen bekijken we welk onderhoud er nodig is aan uw tuin. Wilt u dat we jaarlijks langskomen voor het grote onderhoud? Of heeft u liever dat we uw tuin periodiek blijven verzorgen? Met een slim onderhoudsplan komen we tot een oplossing die bij uw specifieke situatie en wensen past.


Geniet van uw tuin!

Geniet van uw tuin!

Uw tuin moet een plek zijn om van te genieten en tot rust te komen. Het goed onderhoud van uw tuin is daarvoor een van de belangrijkste factoren. Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

Benieuwd naar onze gerenoveerde tuinen?

Bekijk onze projecten

Contact

  • Hoveniersbedrijf Berends
  • 06 165 359 00
  • info@hoveniersbedrijf-berends.nl

Je kan ons altijd bellen!

Contact