06 - 16 53 59 00 (even bellen mag)

Projecten

Na het opruimen zijn we gestart met het aanvoeren van straatzand, waarmee we een stevige basis creëerden voor de nieuwe schutting. Het proces omvatte het nauwkeurig uitzetten van de hoogtes, uitvoeren van grondwerk, leggen van tegels en het bepalen van de hoogtes voor het gazon. Voor een optimale groei hebben we bodemverbeteringen aangebracht, zowel voor het gazon als voor de borders.

De tegels werden zorgvuldig gevoegd met een waterdoorlatende voeg om onkruid en ongedierte te voorkomen. Het gazon kreeg een prachtige afwerking met graszoden, dat op zijn beurt begrensd werd met milieuvriendelijke Ecolat. Hiermee bereikten we niet alleen een strakke en duurzame afwerking, maar zorgden we er ook voor dat het gazon op lange termijn goed beschermd blijft.

De kroon op ons werk is de indrukwekkende schutting, vervaardigd van hoogwaardige betonnen sleufpalen die zijn voorzien van een elegante zwarte coating. De privacy wordt geoptimaliseerd door de plaatsing van dichte douglas panelen tussen de sleufpalen. Deze combinatie van materialen zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar biedt ook maximale privacy en duurzaamheid.

Bekijk de foto's hieronder voor het eindresultaat!
woensdag, 01 november 2023
Tuinrenovatie in Haren

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact met ons op

Contact

  • Hoveniersbedrijf Berends
  • 06 165 359 00
  • info@hoveniersbedrijf-berends.nl

Je kan ons altijd bellen!

Contact